Osoite: Midgårdinkuja 6, 01510 Vantaa

Ehdotuksia pöytien sijoitteluun juhlasalissa

 
Juhlat 72 henkeä

Juhlat 72-80 henkeä

Juhlat 100-120 henkeä

Yo. kuvissa näyttämö sijaitsee vasemmalla. Sali on 9 m leveä ja n 12 m pitkä. Se voidaan jakaa kahteen eri tilaan väliseinän avulla. Pienempi tila on silloin 4,80 m * 9 m ja suurempi 7,40m * 9 m

Pöytien koko on 170*70cm ja korkeus 74cm. Yhteen pöytään mahtuu istumaan 6 henkeä ja sen lisäksi 1 henkilö pöydän kumpaankin päähän.

Midgårdin vuokraaminen

Vuokraamisasioissa pyydämme teitä ottamaaan yhteyttä vahtimestariin.

Mikäli vahtimestarilla ei ole soittaessanne mahdollisuutta vastata puhelimeen, pyydämme teitä jättämään viestin puhelinvastaajaa tai lähettämään tekstiviestin. Hän ottaa teihin yhteyttä 24 tunnin kuluessa.

Helsinge Kyrkoby Ungdomsförening rf. vuokraa seurantalo Midgårdin juhlia ja muita tilaisuuksia varten.

Yhdistys vuokraa ainoastaan juhlatilan, josta vuokraaja maksaa vuokran sekä siivouspantin yhdistykselle. Vuokraajan tulee korjata jälkensä ja jättää tila siistiin kuntoon (ml. roskat viety pois ja lattia kuivamopattu). Käytännössä se tarkoittaa sitä, että kaikki mitä tilaisuutta varten on tuotu Midgårdiin, tulee myös viedä sieltä pois ja tila tulee olla vuokraajan tavaroista vapaa, jotta vahtimestari pystyy vaivatta suorittamaan lattianpesun ym. tarvittavat toimenpiteet. Tarkemmat ohjeet löytyvät vuokrasopimuksesta. Yhdistys palauttaa vuokraajalle siivouspantin sen jälkeen kun vahtimestari on suorittanut lopputarkastuksen ja ilmoittanut sen hyväksytyksi.

Jokaisesta vuokrauksesta allekirjoitetaan vuokrasopimus vuokraajan ja yhdistyksen välillä kahtena kappaleena - yksi vuokraajalle ja toinen yhdistykselle.

Mahdollisista muista palveluista (esim. catering, häärekvisiitta yms.) tulee sopia erikseen ko. palveluntarjoajien kanssa.

Från bokningskalendern nedan ser du lediga veckoslut - upptagna helger i grått.


Alla olevasta kalenterista näet vapaat viikonloput (pe-su),
varatut viikonloput harmaana.

ps. vapaita aikoja myös arkisin. Soita tai lähetä sähköpostia!

Maalis 2024
MaTiKeToPeLaSu
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
151617
18
19
20
21
222324
25
26
27
28
29
30
31

Palautteet

Täyttämällä ao. kentät voit antaa palautetta liittyen Midgårdin vuokraukseen. Palaute on oletusarvoisesti nimetön. Mikäli haluat, että otamme sinuun yhteyttä, ilmoitathan juhla-ajankohdan tai yhteystietosi "Palautteet"-kentässä.
Olemme kiitollisia kaikesta palautteesta kehittääksemme palveluamme.

Kirjoita numero 9 kirjaimin:
Helsinge Kyrkoby UF - En medlem av Nylands Svenska Ungdomförbund NSU r.f.